CV in Spe

Are you ready to face your future?

Hoe zorg jij ervoor duurzaam inzetbaar te blijven?

In onze moderne hectische samenleving verwerken wij in één dag net zoveel prikkels als dat 100 jaar geleden onze voorouders dat deden in een heel jaar!

Ons hectische leven maakt dat we sneller overschakelen op de automatische piloot om alles voor elkaar te krijgen wat er nog moet gebeuren. Dit kan stressklachten veroorzaken. We kunnen zelfs zo ver van onszelf vandaan komen te staan dat we helemaal niet meer weten waarom we de dingen doen die we doen. Vaak roept dit allerlei vragen op welke gepaard gaan met onrust en gebrek aan focus.

Are you ready to face your future?

Wanneer je werkt aan voor jouw waardevolle doelen zal dat meer richting geven aan je leven en loopbaan. Maar hoe doe je dat? Wat vind je echt belangrijk? Welke plannen heb je nog voor de toekomst? Hoe zorg je ervoor dat je ook die dingen doet die je het liefste wilt doen? Wat is je eerste stap en hoe houd je focus?

Wat levert deze workshop je op?

In deze workshop krijg je de kans een kijkje te nemen in jouw eigen toekomst. Op verrassende wijze kom je tot ideeën en inzichten in wat je graag doet en wat je nodig hebt om ook op lange termijn prettig en vitaal te kunnen werken. Het is je helder wat jouw eerste stapje in de juiste richting is.

Waar en wanneer?
Locatie:  High Tech Campus Eindhoven
Tijd: Donderdag 4 juli van 18.00 tot 21.00 uur (wij zorgen voor een hapje en een drankje!)
Kosten: 20 euro

Vul hieronder het contactformulier in. Doe dit snel want het aantal deelnemers is maximaal 20

Door wie?

Deze workshop word je aangeboden door CVinSpe. Wij begeleiden professionals bij het maken van (loopbaan)keuzes en bij het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit.

Inschrijfformulier

    © Copyright 2018 CVinSpe. Alle rechten voorbehouden.

    © Copyright 2018 CVinSpe. Alle rechten voorbehouden.

    [chained-quiz 1]